Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Landsvägsgatan 4

Butik, 64 m2, Göteborg, Centrum

Butikslokal mitt emellan Järntorget-Linnégatan-Haga.

Butikslokal med fantastiska exponeringsmöjligheter med stora skyltfönster ut mot Landsvägsgatan. Bra läge från Järntorget in på Landsvägsgatan och vidare till Haga. Akademibokhandeln, damklädesbutik, barnklädesbutik och café är närmsta grannverksamheter. Mittemot finns en pub, sushi, Villervalla barnkläder och konsthantverk. Lokalen har en öppen försäljningsyta samt ett bakre utrymme med pentry och toalett. Framtidens Bredband finns indraget - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Utmed Linnégatan och Haga samsas flera olika typer av lokala butiker, restauranger och caféer vilka även drar bra kundflöde till Landsvägsgatan som ligger mitt emellan de båda stråken.
Haga och Linnégatan har en centrumutvecklare och ett marknadsråd där du som handlare får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande.
Se vilka verksamheter som finns och vad som händer på www.hagashopping.se och www.linnestan.com

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Omgivning

Landsvägsgatan ligger mitt emellan Järntorget, Haga och Linnégatan. Haga är Göteborgs mysigaste kvarter för fika och shopping. Huvudstråket heter Haga Nygata och sträcker sig från Vasastan vid Handelshögskolan till Linnégatan. Kvarteret har flera välbevarade landshövdingehus som känns igen på den karaktäristiska byggnadsstilen med bottenvåningar av sten och två trävåningar ovanpå. Hagas Julmarknader lockar tusentalsbesökare varje år och Bondens egen marknad håller till här under våren och hösten. Linnégatan är det givna stråket i Göteborg. Långt från citys stora gallerior, men ändå centralt beläget. En urban och avslappnad del av stan. Med breda, trädkantade trottoarer och folk som strömmar upp och ner. Där alla åldrar möts, shoppar, fikar, tar en öl eller ett glas vin. En göteborgsk boulevard.
Utmed Linnégatan ligger det i huvudsak flervånings bostadshus byggda i början av 1900-talet. Gatan är ett livligt shopping-, kafé- och restaurangstråk med verksamheter så som Espresso House, Linnet, Remanns högtidskläder, Steinbrenner & Nyberg, Apoteket, Blomsterbutik, Urmakare och mycket mer. Även Hagabion ligger längs Linnégatan.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med allmänna kommunikationsmedel då Järntorget är en större knutpunkt för bussar och spårvagnar.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Centrum


Liknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning