Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kortedala Torg 7

Butik, 145 m2, Göteborg, Nordost

Bra butiksläge med bra exponering på Kortedala Torg.

Bra läge, mitt på torget med ett gott flöde av besökare under hela dagen. Lokalen består av försäljningsytor samt personalytor, pentry och toalett. Lastbrygga med intag direkt in i lokalen från baksidan. Möjlighet till utökat lager finns om så önskas. Det kan finnas möjlighet att påverka planlösningen utifrån dina idéer. Stora skyltfönster mot förbipasserande. Lokalen har Framtidens Bredband indragen i lokalen som ger tillgång till ett öppet bredbandsnät med mycket hög kapacitet (100 Mbit/sek).

Kortedala Torg har centrumutvecklare och marknadsråd där du som handlare får stöd med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande.

Läs mer om Kortedala Torg på www.kortedalatorg.se.

Omgivning

Kortedala Torg är ett av Göteborgs största stadsdelstorg och erbjuder ett komplett serviceutbud med ca 40 olika verksamheter på ca 19 000 m². På torget finns en blandning av restauranger, livsmedelsbutik, specialbutiker och offentlig service såsom bl.a. tandläkare, vårdcentral och bibliotek.
När Kortedala byggdes och invigdes i oktober 1955 kallades stadsdelen satellitstad till Göteborg eftersom Kortedala var Göteborgs första förort. Stadsdelen präglades av vackra boendemiljöer och närhet till naturen. Torgbyggnaderna är nätta femtiotalshus som under åren har behållit sin 50-talskaraktär. Anpassningar och renovering sker löpande där hänsyn tas till husens ursprungliga karaktär. Under senare år har torget återfått sin stiliga markbeläggning och den fina granittrappan välkomnar besökaren.

Kommunikationer

Från centralstation är det lätt att ta sig till Kortedala Torg med spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Resan tar ca 20 minuter.
Flexlinjen trafikerar området och kör även på lördagar.
Det finns ca 200 kundparkeringar runt torget varav en del parkeringar är avgiftsfria under en timma.
Det finns gott om gång- och cykelbanor inom området.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Service

Kortedala Torg är ett av Göteborgs mest klassiska torg, det utgör hjärtat i Kortedala. Hit kommer du enkelt med allmänna kommunikationer. Spårvagnshållplatsen heter Kortedala Torg. Torget har under de senaste åren fått en ny utformning, mellan husen har planteringar bytts ut och ersatts med ellipser där det finns både sitt ytor och grönska. Det förtätas i området och nya flerfamiljshus uppförs i anslutning till torget. Torget byggdes i mitten av femtiotalet och ritades av Tuvert Arkitektkontor AB. Vid denna tid fylldes området kring torget med nyinflyttade som attraherades av nya, moderna lägenheter med elspis, varmvatten och tvättstuga. Idag är Kortedala Torg ett av de största förortstorgen i Göteborg.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Nordost

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning