Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Karl Johansgatan 46

Butik/Kontor, 145 m2, Göteborg, Väster

Hyresledig lokal mitt i hängmattan i Majorna.

Kontors- eller butikslokal på Karl Johansgatan i den så kallade "Hängmattan" i Majorna.
Spårvagnshållplatsen ligger knappt 100 meter från entrén. Utmed gatan finns det ett stort serviceutbud med bland annat bibliotek, vårdcentral, flertalet restauranger och butiker. Lokalen är idag uppdelad i små rum samt bakre utrymme med pentry och toalett. Framtidens Bredband finns indraget - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Stadsdelen Majorna är gamla genuina arbetarklasskvarter. Här är den största delen av bebyggelsen så kallade landshövdingehus, två våningar av trä ovanpå en bottenvåning av sten. Denna hustyp dominerar bilden av Majorna och började byggas redan 1875. Majorna har sedan gammalt med all rätt räknats som sjömansstadsdelen framför andra i Göteborg. Detta avspeglar sig i gatunamnen i stadsdelen Kaptensgatan, Kommendörsgatan, Lotsgatan, Styrmansgatan, Amiralitetsgatan med flera .

Det finns många sevärdheter i Majorna. Gamla kulturbyggnader, Älvsborgs Fästning, Sjöfartsmuseet, Fiskhamnen och Röda Sten är exempel på rariteter inom stadsdelen som är väl värda ett besök. I Majorna bor många barnfamiljer, närhet till grönområden och parker lockar. Förutom detta finns ett mycket rikt utbud av caféer, restauranger och kulturliv.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats till linje 3 och 9 stannar strax utanför dörren.
För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Väster


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning