Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Jöns Rundbäcks Plats 9

Butik/Kontor, 61 m2, Göteborg, Hisingen

Butiks- eller kontorslokal mitt i Kvillebäcken nära Backaplan.

Var med och skapa en central mötespunkt mitt i Göteborgs nya gröna stadsdel - Kvillebäcken. Här samsas 2000 nya lägenheter med kontor, butiker och en rad andra verksamheter. Vid Jöns Rundbäcks Plats finns det i dag café/bar, sushi, frisör, tatuerare och skönhetsklinik.
Lokalen ligger i markplan och har stort skyltfönster ut mot torgytan. I lokalen finns det möjlighet att koppla upp sig mot Framtidens Bredband. Wc och pentry finns.
Vi söker en verksamhet med tydlig miljöprofil.

Omgivning

Kvillebäcken var den första etappen i planen att förvandla Backaplansområdet till en del av Göteborgs city. Stadens centrum kommer de närmaste åren att breda ut sig över älven och hela området från Ringön till Vågmästareplatsen förnyas. Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan som är en av Göteborgs största köpcentrum.
Läs mer på www.kvillebacken.se.

Kommunikationer

Från Kvillebäcken tar det cirka tio minuter att promenera till Göta älvbron och Norra älvstrandens trivsamma kajer. Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är navet i kollektivtrafiken för den här delen av Hisingen. Med spårvagnen tar det bara fem minuter till Centralstationen.
Redan på planeringsstadiet är miljöambitionerna för Kvillebäcken högt ställda det skall bli den första stadsdelen i Göteborg som byggs efter stadens nya tuffa miljökrav.

Det innebär att trafik och bebyggelse anpassas till ett mer hållbart ekologiskt samhälle, där människor exempelvis inte är beroende av biltransporter. Kvillebäckens karaktär av tät blandstad, där bostäder, arbete, service och handel samsas, bidrar till att uppfylla de nya kraven. Dessutom kommer p-normen att vara låg i området, istället skapas en cykelvänlig stadsdel med cykelbanor, gångfartsgator, cykelpooler och gott om cykelparkeringar.

Service

Inom gångavstånd ligger Backaplan, Wieselgrensplatsen och Kvilletorget som erbjuder ett rikt utbud av handel och service till närområdet.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet.
Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i HisingenLiknande lediga lokaler i Hisingen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning