Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Jöns Rundbäcks Plats 5

Butik/Kontor, 33 m2, Göteborg, Hisingen

Mindre kontorslokal mitt i Kvillebäcken nära Backaplan.

Göteborgs nya gröna stadsdel håller på att växa fram. I Kvillebäcken kommer 2000 nya lägenheter att samsas med kontor, butiker och en rad andra verksamheter.
Vid Jöns Rundbäcks plats finns det i dag restaurang, bar, sushi, frisör, skönhetsvård och tatuerare.
I lokalen finns wc och pentry. Framtidens Bredband finns indraget - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Kvillebäcken är första etappen i planen att förvandla Backaplansområdet till en del av Göteborgs city. Stadens centrum kommer de närmaste åren att breda ut sig över älven och hela området från Ringön till Vågmästareplatsen förnyas. Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan som är en av Göteborgs största köpcentrum.
Läs mer på www.kvillebacken.se.

Kommunikationer

Från Kvillebäcken tar det cirka tio minuter att promenera till Göta älvbron och Norra älvstrandens trivsamma kajer. Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är navet i kollektivtrafiken för den här delen av Hisingen. Med spårvagnen tar det bara fem minuter till Centralstationen.

Service

Inom gångavstånd ligger Backaplan, Wieselgrensplatsen och Kvilletorget som erbjuder ett rikt utbud av handel och service till närområdet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Hisingen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning