Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Färgfabriksgatan 9

Butik, 250 m2, Göteborg, Kvillebäcken

Nu erbjuds en butikslokal på 250 kvm i ett mycket expansivt område och med god tillväxt av bostäder. Lokalen får inte användas för restaurangverksamhet.

I området finns allt ifrån en fräsch saluhall som stod klar 2013. Kött, fisk, ost, italienska- och ungerska delikatesser, grönsaker, blommor och gott kaffe är bara något av allt som erbjuds! Området erbjuder också all tänkbar service - friskvård som Nordic Wellness eller Friskis&Svettis, massage, matbutiker, second hand-butiker, bibliotek, apotek och vårdcentral. Här har du nära till allt!

Omgivning

Omgivningen har all möjlig tänkbar service och området blir desto mer expansivt. Här byggs mycket bostäder och handeln och restaurangutbudet är mycket rikligt. Keillers Park erbjuder också natur- och grönområden.

Kommunikationer

Till hållplatsen Vågmästaregatan är det cirka 200 meter. Härifrån avgår buss och spårvagn som tar dig till Nordstan på enbart 9 minuter. Det tar enbart 4 minuter till Hjalmar Brantningplatsen som har ännu mer handel.

Service

I anslutning till lokalen finns sushi- och thairestaurang och populära Jenin Grill. Området har stort utbud av restauranger, kaféer, butiker och friskvård. Här finns också ÖoB, Kville Saluhall, Ica Nära samt Willys.


Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Kvillebäcken

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning