Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Falkenbergsgatan 3

Butik/Kontor, 44 - 87 m2, Göteborg, Krokslätt

Nu erbjuds 4 lokaler i storlekarna 44-87 kvm i projekt "Atlas". Lokalerna är belägna i bottenvåning och ovanför finns lägenheter. Dessa lokaler ligger längs med Mölndalsvägen och Falkenbergsgatan. Här bygger JM och Skanska en ny stadsdel med totalt 636 bostäder och 12 lokaler. JM bygger totalt 380 bostäder - 234 i "Light Factory" och 146 i "Atlas".

I projekt Atlas förbereder JM 4 verksamhetslokaler i storlekarna:

87 kvm

76 kvm

67 kvm

44 kvm

Lokalerna är råa och här finns möjlighet att påverka lokalernas utformning och ytskikt efter din verksamhets behov och önskemål.

Inflyttning i Atlas Q2-Q3 2020.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information om projektet!

Omgivning

I omgivningen finns mycket bostäder och verksamheter. Totalt byggs 636 bostäder och 12 st lokaler av JM och Skanska i detta område. Här är också närhet till grönområde men även närhet till de stora lederna för den bilburne.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Elisedal och Lana. Korsvägen ligger 12 minuter bort med spårvagn. Tack vare läget vid E6:an tar du dig med bil på bara några minuter till väster, Göteborgs centrum och Hisingen. Med riksväg 40 inom nära räckhåll är du snabbt på Landvetter flygplats.

Service

I området finns mycket service att tillgå! Här finns Willys, Ica Maxi, apotek, Nordic Wellness, hotell, skola, café och restauranger samt shopping och handel.

Mektagonen är dessutom ett fullservicehus - här finns en välkomnande reception, en lunchrestaurang där alla hyresgäster kan äta frukost, ett mysigt café, frisör och bokningsbara konferensrum för 8 -30 personer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Krokslätt


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning