Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Beväringsgatan Nya Kvibergshus

Butik/Kontor, 29 - 124 m2, Göteborg, Nordost

Moderna lokaler i markplan nära Kviberg.

Vid Beväringsgatan i Gamlestaden/Kviberg bygger Poseidon ett spektakulärt hus med ca 250 lägenheter och tre verksamhetslokaler i bottenplan.
Bra parkeringsmöjligheter finns i närområdet.
Framtidens bredband kommer finnas indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Vi söker verksamheter inom branscher som inte redan finns etablerade i närområdet.

Omgivning

Kviberg bjuder på natursköna omgivningar och flera idrottsanläggningar. Detta område är på väg att bli en av Göteborgs modernaste stadsdelar. Kvibegs Park siktar på att bli landets främsta område för idrott, hälsa och kultur. Kvibergs Park rymmer bland annat fotbollsplaner, gym, inomhusanläggning för beachvolley, en av landets största klätterhallar och en skidtunnel inomhus. Tillsammans med Gamlestaden utpekas området som en del av den framtida centrala staden i kommunens översiktsplan.
Just nu byggs flertalet bostäder i området och ett nytt resecentrum i Gamlestaden har knytit ihop pendeltågen, spårvagnsnätet och flera busslinjer. I Gamlestadens centrum, inne i SKFs vackra tegelbyggnad finns planer för ett nytt handelsområde som kommer inrymma livsmedelsaffärer, restauranger, kaféer, klädaffärer m.m.
Läs mer om utvecklingen av Gamlestaden på Göteborg Stads hemsida
www.goteborg.se.

Kommunikationer

Det är nära till spårvagnshållplatsen Beväringsgatan. Härifrån tar spårvagnarna dig till centrala Göteborg på 11 minuter. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Service

I närområdet finns bland annat pizzeria, servicebutik, tandläkare, fotvård och frisör.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i NordostLiknande lediga lokaler i Nordost

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning