Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ånäsvägen 40

Butik/Kontor, 116 m2, Göteborg, Öster

Ledig butikslokal på Ånäsvägen.

Nu finns det möjlighet att hyra en ljus och charmig lokal med egen ingång och som har över 3 meter högt i tak, 3 stora skyltfönster samt en egen liten lastkaj på Ånäsvägen. Lokalen ligger i bottenplan på ett flerfamiljshus och har ett bra exponeringsläge ut mot vägen där både gående, biltrafik och spårvagnar passerar. I direkt anslutning till lokalen finns det även möjlighet att hyra tre parkeringsplatser.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Redbergsplatsen och Olskrokstorget med sitt rika serviceutbud ligger på promenadavstånd från lokalen. På samma gata finns bland annat skräddare, caféer och restauranger. Det är många boende i området och i närheten finns det skolor och sköna parker att promenera i.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med såväl bil som allmänna kommunikationsmedel. Spårvagnshållplatsen med namnet Ejdergatan ligger ca 50 meter ifrån lokalen och det är även gångavstånd till knutpunkten Redbergsplatsen.

Service

I närområdet finns bland annat servicebutik, restauranger, nagelvård och frisör.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB GöteborgslokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning