Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Företagsgatan 16

Butik/Kontor/Lager, 1000 - 4300 m2, Borås, Viared

Nu finns möjligheten att vara en del av Viareds nya handelshus med inriktning på volymhandel och sällanköp!

Denna attraktiva handelsfastighet har ett mycket strategiskt läge vid RV40, intill den stora avfarten Viaredsmotet och med en helglasad upplyst fasad drar den stor uppmärksamhet till sig. Fastigheten är fördelad på två våningar samt ett entresolplan med kaffeservering/loungemiljö vid huvudentrén. Ytan kan antingen hyras av ett och samma företag eller fördelas mellan olika verksamheter som kan skapa synergier för varandra. En stor terrass på fastighetens framsida, med access från flera håll går att nyttja av företagets personal och kunder.

Eftersom att Mio Möbler enbart ligger ett stenkast ifrån fastigheten, finns en möjlighet att skapa ett handelshus med inriktning på HUS & HEM. Målgruppen och kunderna för denna handelsinriktning finns redan i området. I dagsläget är fastigheten anpassad för bilhandel men den är möjlig att ändra för en annan typ av volymhandel.

I fastigheten finns många separata markportar för in och utlastning, som antingen kan bestå eller bytas ut mot butiksentréer.

Fastigheten som är inhägnad, har en stor markyta med tillhörande parkeringsplatser. På tomten som är totalt 16 875 kvm finns även en byggrätt om ca 19 000 kvm om fastigheten på sikt behöver byggas ut. Fastigheten lämpar sig väl för ett företag som vill ha en representativ butikslokal, vill skapa känslan av exklusivitet gentemot sina kunder samt som kan gynnas av företagsgrannarna i området.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för prospekt och visning!

*

Omgivning

Grönområden med riksväg 40 som passerar utanför fastigheten

Områdesbeskrivning

Några av fastighetens närmsta grannar är exempelvis Kinnarps Interior, MIO:s Möbler, Speed Group och Oxeon. Ett naturligt stopp efter en längre bilfärd kan ske på Burger King som ligger ett stenkast från fastigheten.

Kommunikationer

Riksväg 40 passerar utanför fastigheten som ligger mellan Göteborg, Viareds Företagspark och centrala Borås. Viaredsområdet utvecklas och expanderar. I dagsläget går två busslinjer, 48 och 49 men på sikt planeras en ny, gemensam och förbättrad busslinje.

Service

Bensinstation, BurgerKing, Nordic wellnes

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning