Kristineholmsvägen 26A

Butik/Industri/Kontor, 150 - 1400 m2, Alingsås

I Kristineholm alldeles intill E20 ligger dessa flexibla lokaler som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst(er). Här finns både lager (möjlighet till 13 meter i takhöjd!) och kontor i varierande storlekar som med fördel hyrs tillsammans. Lokalerna lämpar sig för en rad olika verksamheter. Det finns varu- och personhiss i fastigheten och dessutom en inhägnad gårdsplan samt gott om p-platser för hyresgäster och besökande. Närhet till Alingsås C samt köpcentrum Vimpeln. Goda kommunala förbindelser.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Kristineholm alldeles intill E20 med perfekt skyltläge, byggnaden är områdets högsta byggnad och är omöjlig att missa. Till Alingsås C är det endast ca 5 minuters promenad och dessutom finns goda lunch- och shoppingmöjligheter i närliggande köpcentrumet Vimpeln.

Planlösning

De vakanta ytorna är totalt 1400 m2 och är idag fördelade enligt nedan. De kan hyras separat, eller med fördel sammankopplas

*Lager/produktion i markplan om 360 m2 + entrésolplan 180 m2. Stora glasblockspartier ger lokalen dagsljus samt bättre inbrottsskydd. Stor port 4 m bred och 5 m hög. Möjlighet till höglager om 13 m i takhöjd.

*Plan 2 av 2. Kontor om 270 m2 som lämpas väl för att kopplas ihop med lagerdelen via entrésolplanet. Blandkontor med dels separata kontorsrum samt dels en öppen flexibel kontorsyta. Glasväggar och takljuskupoler gör att alla arbetsplatser är ljusa och behagliga. Fikarum och pentry.

*Plan 2 av 4. Effektiv kontorslokal om ca 150 m2 fördelat på 2 enskilda kontorsrum samt en öppen del, pentry & fikarum.

*Plan 3 av 4. Nyrenoverad kombilokal om 220 m2 fördelat på 3 enskilda kontorsrum, pentry, fikarum, mindre arkiv samt en stor öppen del om ca 110 m2 som är lämpligt för lättare lager/produktion eller showroom/grupprum.

*Plan 4 av 4. Kontorslokal om 220 m2 fördelat på 5 enskilda kontorsrum, pentry, fikarum samt möjlighet till reception. Områdets bästa utsikt åt 3 väderstreck.

Kommunikationer

Fastigheten har ett strategiskt läge nära Alingsås centrum och endast ca 30 min bilburet till centrala Göteborg.

Närmsta busshållplats är endast drygt 250 meter från fastigheten, Station Säveholmsvägen, där buss 544 går bl.a. till Alingsåsteminalen där goda vidare kommunikationer finns. Härifrån kan man enkelt ta bussen eller västtågen vidare till Göteborg om så önskas.

Service

Populära Restaurang Kristineholm finns i byggnaden vilket är praktiskt och ger trivsel. Här serveras lunch med italienska toner men också en vällagad svensk meny. (http//kristineholm.se/restaurang%20kristineholm-12.html)

I grannfastigheten har Mekonomen nyligen etablerat sin verksamhet och runt om i området finns det bland annat flertalet bilfirmor.

Endast en kilometer bort ligger Köpcentrumen vimpeln som utöver flertalet restauranger har många välkända butiker så som Ica Maxi, Clas Ohlson, Elgiganten, Lindex, Apoteket m.m. (http//vimpelnalingsas.se).


Kontakta annonsör
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB


Liknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning