Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hjältan 350

Butik/Industri/Kontor, 14000 m2, Ånge, Hjältan

En komplett fabriksanläggning på totalt 14000 kvm, med boenden för hundratals personer.

Ett fabrikskomplex på 14000 kvm, med alltifrån verkstadslokaler, lager och personalbostäder för hundratals personer, kontor och restaurang, till rekreationsanläggningar såsom sporthall, fotbollsplan, golfbana (behöver rustas upp) etc. Stora uppställningsytor utanför byggnaderna. Tomten är på ca. 14 hektar. Kommunal VA, värmeanläggning med träflis som är en ekonomisk värmekälla. Oljepannan som reserv.

Passar väldigt bra till fabrik med behov av boenden. Det finns redan snickerihall med traverser, torkrum för trä, mm. Kan också kombineras med utbildningar såsom arbetsmarknadsåtgärder för arbetslösa eller nyanlända som vill komma in i den svenska arbetsmarknaden.
Eller att marknadsföra "Sveriges Mittpunkt" som ligger på kullen bakom, tillsammans med sightseeing och rekreation i det storslagna och vackra landskapet i trakten. Det finns redan vandrarhems-rum för upp till 200 personer i fastigheten.
Det är väldigt förmånligt att etablera verksamhet i stödkommunen Ånge. Man kan få stöd upp till 50% av investeringen. Man ska även få avdrag för arbetsgivaravgifter. Mer information om stöd hänvisas till Länsstyrelsen i Västernorrland. Med en mycket förmånlig hyra för fastigheten kan det vara en väldigt intressant och givande investering.

Omgivning

Lantbruk och Skog

Planlösning

Bostäder är på två plan. Övriga lokaler på ett plan med högt i tak.

Kommunikationer

Buss / E14

Service

Stöde / Torpshammar

Övrigt

Det är totalt åtta byggnader. Verkstads- och lager-lokalerna ligger nära varandra, och så ligger de tre bostadshusen och hotellbyggnaden utspridda i tomten, samt en administrationsbyggnaden vid entrén.


Kontakta annonsör
Richard Liu
0733-130685
info@ekebydalsborgen.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning