Dokument

Ritning 1 tr 1 297 kvm - 191205

Tullvaktsvägen 9-15

Övrigt, 1297 m2, Stockholm

Öppen lokal som anpassas i samråd med hyresgästen.
Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.Fd Fordfabriken som idag används som kontor av NASDAQ och Gant.

Omgivning

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och som fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.Parkeringsplats. Går att hyra.

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten.
Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller.
Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Service

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter.
En bit närmare city ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At.
Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

Övrigt

Entrén är helt ny med en modern känsla i glas och metall.
En stor och rymlig lasthiss som tar 4000 kg transporterar in varor i lokalen från markplan.

Kontakta Annonsör

Magnus Jenninger
08-56251705
Magnus.Jenninger@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler