Hälsingegatan 45

Övrigt, 5000 - 10000 m2, Stockholm, Hagastaden

PV-palatset kommer nu varsamt att renoveras till moderna kontorslokaler, med noga bevarad industriprägel.
I PV-Palatset finns möjlighet att utforma en modern arbetsplats helt anpassad för verksamhetens behov. Ett eget hus om 10 000 kvadratmeter i Hagastadens bästa läge. I tillägg till det ingår även en av Stockholms vackraste innergårdar och tre egna terrasser. PV-palatset, uppkallad efter Volvo Personvagnar som huserade här i dryga 30 år, är ett av Hagastadens mest tidlösa landmärken.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Hagstadens historiska hjärta, präglat av gamla industribyggnader i tegel som idag rymmer moderna kontor med urbana innergårdar. I kvarteren finns gallerier, trevliga restauranger och träningsmöjligheter. Vägg i vägg ligger Hagstadens nya stadskvarter med unik arkitektur som bidrar till stadsdelens internationella prägel, som attraherar många innovativa och kunskapsintensiva bolag. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastans urbana puls.

Närservice

I Hagastaden finns all tänkbar service och tjänster som underlättar vardagen både före, under och efter jobbet. Här finns flertalet restauranger, caféer och takbarer samt flera 4-stjärniga hotell och välrenommerade livsmedelsbutiker. I kvarteren finns flera gymkedjor varav ett med utomhusgym på tak, med utsikt över Stockholms nya skyline och skyskrapor. Med närhet till Brunnsviken och Hagaparken finns möjlighet till en löprunda, tennis, sup eller kajakpaddling.

Kommunikationer


Tunnelbanans gröna linje stannar vid Odenplan eller St Eriksplan, på ca 5-7 minuters promenadavstånd. Endast 3 minuter från kvarteret ligger också pendeltågets station Odenplan, med uppgång vid Vanadisplan. Flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset. Påfart till E4 ligger 2 minuter bort och med cykel når man city på 10 minuter. När nya tunnelbanan är utbyggd får gula linjen en egen station i Hagastaden, med uppgångar vid Karolinska och en i korsningen Torsgatan/Norra Stationsgatan.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Blästern 11, PV-palatset (Hus 812)

Våningsplan

6


Hiss

JaKontakta Annonsör

Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson
Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 112 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321063

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden