Fogdevägen 4 A

Övrigt, 240 m2, Stockholm, Täby

I Täby finns ca 10 000 företag. De flesta är små och verksamma inom tjänsteproduktion, handel och elektronik/IT-sektorn, handel, bygg och fastighet och förskolor, vård och omsorg.
Våra fastigheter inrymmer dessa kategorier och idagsläget har vi lediga lokaler från det minsta rummet till flera tusen kvadratmeter.

Omgivning

Området heter Bergtorps handelsområde, men de flesta nämner området som "vid ICA Stop". Utbudet av varor och tjänster ökar både för fackhandel och privata konsumenter. Fler upptäcker även våra trivsamma kontor. Det är lätt för både personal och gäster att parkera, snabbheten att komma ut på trafiklederna E-18 och Norrortsleden.

Kommunikationer

Täby har ett strategiska läget nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och är attraktivt för både boende och företagande. Täby har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby.
Närmast finns buss 609, 610,629 med 10-minuterstrafik till Danderyds sjukhus.
Just nu byggs Viggbyholms Trafikplats om för att bättre och säkrare kunna fungera för trafik och gående.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,1 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Christine Wuopio
08-402 34 73
Christine.Wuopio@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Täby