Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tellusvägen 5-45

Övrigt, 12 - 100 m2, Vallentuna

Bussar och Roslagsbanan 1 minut.
Fiberuppkoppling finns i fastighet
Bra skick, ljusa och fräscha rum.
Trevlig korridor med pentry och stort konferensrum.Tellusfastigheten innehåller idag totalt ca 15 000 kvm kontor, kontorshotell, försäljningslokaler, lagerlokaler, gym&simhall samt hallar för sport och fritidsaktiviteter.

Omgivning

I fastigheten finns det en massa olika typer av aktörer. Ett större gym med bassäng, Här finns närmare 70 företag inom en massa olika branscher. Som t.ex. Advokater, Mäklare, Hemtjänst, m.m. Ligger bara 200 m itll Vallentuna centrum.Parkeringsplats. Går att hyra.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad från Vallentuna station och Roslagsbanan som tar dig till Östermalm på 30 minuter. Buss 610 mellan Danderyds sjukhus och Vallentuna stannar utanför.

Service

Det är bara 200 m till Vallentuna centrum där det finns restauranger och andra service enheter. Men även i huset finns det frisörer, nagelvård och massörer.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta (2014). Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet. Besök gärna vår hemsida www.fastpartner.se för mer info.


Kontakta annonsör
Axel Ward
08-56251703
axel.ward@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning