Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ulls väg 28

Övrigt, 180 m2, Uppsala, Ultuna

Popup-lokal/säljyta strategiskt belägen mitt på campus för dig som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park.

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park!

Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. Se de olika medlemserbjudandena här: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/

Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid.

Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten.

Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Omgivning

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Planlösning

Lokalen lämpar sig väl för popup-verksamheter, showroom, försäljning och service.
Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp och högt i tak. Lokalen ligger vägg i vägg med The Broker Coffee Roastery mitt på campus.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

Service

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.


Kontakta annonsör
Anna Mård
070-6283216
anna.mard@akademiskahus.se


Utvalda lokaler från Akademiska Hus Uppsala AB i Ultuna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning