Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Rosendalsvägen 12

Övrigt, 89 m2, Uppsala, Rosendal

Möjlighet att hyra sista kontoret i Uppsalas modernaste byggnad med löparbana på taket. Lokalen har öppen planlösning, vackra ljusinsläpp och en h...

Nyproducerat kontor i vackra Rosendal. Inflyttning hösten 2017. Möjlighet att hyra sista kontoret i Uppsalas modernaste byggnad med löparbana på taket. Lokalen har öppen planlösning, vackra ljusinsläpp och en högt i tak.

ALLMÄNT

Möjlighet att hyra sista kontoret i Uppsalas modernaste byggnad med löparbana på taket.  I byggnaden finns även livsmedelsbutik, gym, Street basket plan på taket och till det en fantastisk utsikt.  Lokalen har öppen planlösning, vackra ljusinsläpp och en högt i tak. Detta i kombination med vacker natur gör det till en mycket attraktiv arbetsmiljö.
Fastigheten där lokalen är belägen, vill främja till en aktiv livsstil och gör allt för att det ska vara smidigt och enkelt.  Utöver vad huset har att erbjuda finns Stadsskogen med strövområden, löpspår på sommaren och skidspår på vintern som närmaste granne. I byggnaden finns nu möjlighet att etablera verksamhet för kontor. Alla typer av verksamheter möjligt som vill ha fin utsikt och primärt öppen planlösningar. Lokalernas stora fönster, generösa ljusinsläpp och den moderna arkitekturen skapar förutsättningar för alla typer av verksamheter.
Kontoret är på 89 kvm utrustat med pentry, HWC, trägolv, vitmålade väggar och fönster från golv till tak. Tillträde hösten 2017.


Kontakta annonsör
Mikael Karlsson
072-518 17 50
mikael.karlsson@nordier.se


Kontakt

Mikael Karlsson Mikael Karlsson
072-518 17 50

mikael.karlsson@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279719
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning