Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Warfvinges väg 30-32

Övrigt, 500 - 510 m2, Stockholm, Kungsholmen

Utmärkt belägen lokal mitt på Västra Kungsholmen, med tunnelbanan runt hörnet. Möjlighet att påverka både planlösning och ytskikt. Egen terrass går att tillskapa. Lokalen har generös takhöjd och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Bilderna är referensbilder från andra lokaler i fastigheten.

Omgivning

I Stadshagen är det närhet till allt; strandpromenader, restauranger, galleria och grönområden. Området har genomgått en stor förvandling med nybyggnationer av bostäder, kontor, service etc och Stadshagen fortsätter expandera.

Planlösning

Dagens planlösning är öppen med några rum. Det finns 3 WC samt 2 duschar i lokalen och pentry kommer byggas på lämplig plats. Här finns möjligheter att påverka både planlösning och ytskikt. Bilderna är referensbilder från andra lokaler i fastigheten.

Kommunikationer

Endast ett stenkast till Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) varifrån du snabbt tar dig till Centralen. Busslinjerna 49 och 56 passerar i närheten. Till Fridhemsplan är det gångavstånd och därifrån kan du ta flertalet bussar samt tunnelbanas gröna och blå linje. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E4/E20 passerar i närheten.

Service

Lindhagenhuset ligger endast några minuters promenad från lokalen. I Lindhagenhuset finns ICA Maxi, systembolag, apotek samt butiker och restauranger. I området kring fastigheten finns många trevliga restauranger. Fridhemsplan med dess breda serviceutbud nås på gångavstånd.


Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288466

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning