Vikingavägen 52

Övrigt, 452 m2, Stockholm, Täby

Entré på bottenvåning delas med hyresgäster till StayLong motellet som har sin tvättstuga invid trapphuset till denna lokal. Hela bottenvåning är nyligen anpassad med åtta stycken motellrum med hög standard.En trappa upp till höger om entrén så finns det två stora salar, toalett samt större kök som har nyttjats för servering av tidigare hyresgäst. Ytan är öppen och med mycket god takhöjd om ca 3,2 meter och upp till ca 3,6 meter. Hela lokalen är anpassningsbar i samråd med hyresvärd där tilltänkta verksamheter kan tex vara gym, dans eller annan fritidsrelaterat verksamhet. Även kontor, hantverk/produktion samt lager är alternativa verksamheter och inom detaljplan!

Omgivning

Området är tätbebyggt med villor och flerfamiljshus i direkt närhet av lokalen. Även hotell Staylong som drivs av samma ägare finns på fastigheten och erbjuder 20 rum för längre vistelse.

Kommunikationer

Täby Kyrkby station ligger endast ca 500 meter bort med Roslagsbana från Vallentuna och genom Täby Centrum hela vägen till Östra Station/Tekniska Högskolan och för vidare färd till Stockholms Centralstation. Med buss från Täby Kyrka hållplats ca 200 meter bort så åker man med linje, 524, 610, 611, 616, 687 och 690 till bl.a. Danderyds Sjukhus/Tunnelbana, Upplands Väsby station, Arninge m.fl. Till väg 265 är det endast ca 2 km som ansluter österut till väg 276 och Åkersberga på ca 15 minuter och västerut till E4/Sollentuna på ca 10 minuter. E18/Täby Centrum söderut är också endast ca 10 minuter bort.

Service

I Täby Kyrkby centrum finns ICA Supermarket, bageri, restaurang, pizzeria och apotek mm.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen anpassas efter önskemål och där kostnaden för tilltänkta hyresgästen påverkas av längden på avtalet samt hur omfattande önskemålen är.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301311

Liknande lediga lokaler i Täby