Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vänersborgsvägen 9-15

Övrigt, 1465 - 3790 m2, Stockholm, Upplands-Bro

Lokal med många möjligheter då detaljplanen tillåter småindustri i denna robusta byggnad. Lokalen har tre portar in där ytan om ca 1465 m² har två separata portar, ena från kortsidan samt den andra från långsidan. Slitstark betonggolv som kan anpassas med epoxi om så önskas. Kontor samt omklädningsrum 1 tr upp som kan fräschas upp i samråd med hyresvärden. Travers finns idag i mitten av lokalen som sträcker sig hela vägen från porten på kortsidan till den andra med en sträcka på 42 meter. Båda lokalerna har en fri takhöjd om ca 4,2 meter till balk och ca 5,3 meter till tak mellan balkarna. Traversen är på ca 4 meters höjd under takbalkarna. Lokalen om ca 2325 m² har idag en stor port med måtten 4,5 meter i höjd och ca 5 meter i bredd. Även här kan betonggolvet kompletteras med epoxigolv efter önskemål och behov. Lokalen har loft som nyttjats för enklare lager som är öppen mot stora hallen och anslutningsbar för tex pallyftare. Denna del kan även anpassas till kontor samt tillhörande personalutrymmen efter önskemål!

Omgivning

Byggnaden är belägen i gamla Bålsta med centrum samt tågstationen en kort promenad bort. Bostäder blandas med småindustri samt lagerlokaler i detta område nära E18 och byggnaden tillhör en av dom äldsta industriområden med bl.a Nissens som tidigare hyresgäst.

Kommunikationer

Lokalen är ur strategisk synpunkt utmärkt beläget vid E18 mellan Stockholm, ca 4,5 mil och 30 minuter med bil och Enköping, ca 2,5 mil och 20 minuter med bil samt vidare till Västerås på ca 20 minuter till från Enköping. Med pendeltåg tar det ca 40 minuter från Stockholms central till Bålsta Station och med SJ:s Regionaltåg så minskar restiden till ca 27 minuter från Stockholms Centralstation.

Service

All tänkbar service finns i Bålsta Centrum ca 2 kilometer bort och längs med vägen så ligger flertalet restauranger.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Anpassning av lokalen sker i samråd med hyresvärden och kostnaden kan läggas på hyran under avtalstiden. Lokalen är belägen ca 4 km från Dragets industriområde i Bålsta.
Vägbeskrivning:
Följ E4/E18 från Stockholm och förbi Järfälla och Upplands-Bro till Trafikplats Åsen. Fortsätt på Enköpingsvägen och ta andra eller tredje avfarten i rondellen vid Shell.
Sväng av vid Granebergsvägen och direkt in på Axvägen/Vänersborgsvägen så är du framme. För större bilar men höjd över 3,4 meter så tar man Kraftleden vid andra avfarten i rondellen och Baldersvägen, en bit på Granebergsvägen och därefter Axvägen.
Indikativ hyra ca 550 kr/m2/år i befintligt skick. Fastighetsskatt ca 13 kr/m2/år tillkommer. El/värme/vatten efter egen förbrukning samt abonnemang/mätare/schablon tillkommer (25 % moms tillkommer).


Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301834
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning