Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tritonvägen 13

Övrigt, 341 m2, Stockholm, Solna

Träningsstudio med möjlighet till egen entré och med bra läge i Solna strand!

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Planlösning

24/7 ligger i fastigheten intill och vi ser ett behov av att komplettera befintlig verksamhet. Kontakta Annelie Liljeqvist för visning och närmare information.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil och Flygbussarna har en hållplats i området. Sommartid trafikerar pendelbåten Movitz; Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Service

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger, varav en ligger i fastigheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, frisör och ett nytt fräscht gym i fastigheten intill. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd cirka 10 minuter bort i Sundbybergs centrum.


Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning