Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Täby Centrum

Övrigt, 47 m2, Stockholm, Täby

Butikslokal i utmärkt läge i den äldre delen av Täby Centrum med stor öppen försäljningsyta och överblick av hela lokalen från gångstråket utanför. Bra möjlighet att exponera varor och välplanerad lokal med mindre lagerutrymme bakom tillsammans med toalett samt pentry för personalen. Lasthiss som ansluter till lastkaj finns precis utanför personalentrén!

Omgivning

Med hela 70.000 invånare i Täby Kommun där flertalet bor i tätorten så är Täby Centrum navet för nästan varje invånare. Med planer för ca 6000 bostäder i Täby Park som byggs på gamla Täby Galopp samt ytterligare ca 1400 bostäder i Roslags Näsby så kommer närområdet få en betydande folkmängdsökning framöver. Med kranskommuner såsom Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Vaxholm och Österåker så har man ytterligare områden med bra intag av besökande.

Kommunikationer

Med Roslagsbanan intill samt nya bussterminalen bredvid så är läget ypperligt för pendlande och navet för hela kollektivtrafiken i Täby. Med bil så ansluter man smidigt genom E18 som går strax intill.

Service

Med ca 260 butiker, restauranger samt caféer så är Täby Centrum väletablerad köpcentrum med mertalet besökande från Stor-Stockholms region och från det köpstarka kommunerna omkring i synnerhet.

Övrigt

Överlåtelse av hyresavtal, ej verksamhet. För att hyresvärden ska godkänna tillkommande verksamhet så krävs det ett bra koncept samt väletablerad företag. Bankgaranti kommer att krävas. Snabbt tillträde möjlig.


Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294775
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning