Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Storholmsgatan 4

Övrigt, 671 m2, Stockholm, Skärholmen

Storslagen lokal med full vy mot torget.

Med stora fönster mot Skärholmstorget får man här en förstklassig etablering i södra Stockholms största galleria

SKHLM

SKHLM - Skärholmen Centrum – är ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder över 100 butiker med lokala och internationella varumärken. Därtill hör ett komplett service utbud och över 20 olika restauranger och caféer. 
SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser och i det direkta närområdet återfinns dessutom handelsplatserna Kungens Kurva och Heron City, med IKEA, banker, bensin, hotell, vård och annan handel.
Skärholmens Centrum lockar årligen 15 miljoner besökare.

LOKALEN

Här finns möjlighet att etablera och profilera er verksamhet på dryga 800 ljusa och nyrenoverade kvadratmetrar. Lokalen, vilken tidigare har varit en butikslokal har flexibel layout och generösa förnsterpartier mot Skärholmstorget med folkliv, tunnelbana och torghandel. Läget är centralt, i centrum av centrum.
Tillsammans med hyresgästen utformar vi en plan för hur lokalen ska nyttjas och vilka funktioner som ska finnas. Därefter färdigställs lokalen och tillträde är möjligt under första halvan av 2019. 

KOMMUNIKATIONER

SKHLM är extremt tillgängligt via E4/E20 södergående, med en direkt avfart direkt intill fastigheten, ”Skärholmen N C”, genom vilken det tar cirka 15 minuter till centrala Stockholm eller Södertälje. 
På Måsholmstorget framför entrén till SKHLM återfinns Skärholmen tunnelbanestation, som du via röd linje 13 når från Stockholms T-Central på 22 minuter. Uppemot 10 olika bussalinjer trafikerar området runt SKHLM.
Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av "Förbifart Stockholm", vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider. Tillsammans med de ca 6000 nya bostäder som planeras i närområdet finns alla förutsättningar för ett ytterligare stärkt Skärholmen.


Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt
073-920 10 43
cecilia.carlstedt@nordier.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt
073-920 10 43

cecilia.carlstedt@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288630
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning