Stensätravägen 8

Övrigt, 2680 m2, Stockholm

Ta chansen och hyr ett funktionellt höglager med tillhörande kontor samt personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge!
OM LOKALEN
Nu finns möjligheten att hyra ett funktionellt höglager med tillhörande kontor och personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge! Lagret uppgår till ca. 1 736 kvm och kontoret/personaldelen ca. 944 kvm.

Lagerdelen har fyra inlastningsportar med stora rangerytor för svängutrymme och avlastning som även är lämpad för större lastbilar. Den invändiga takhöjden är strax under 6 meter. Här finns också en interntrappa som leder upp till lokalens entresol där en mindre kontorsdel finns.

Personaldelen som är i direkt anslutning till lagret har matsal med fullutrustat kök, ljusa kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum, förråd samt flertal toaletter. Ytterligare kontorsrum i varierade storlekar finns på övervåningen med tillhörande faciliteter såsom pentry, förråd samt toaletter.

- Vi anpassar gärna lokalen utefter önskemål, både gällande ytskikt och planlösning.

- Lokalen blir vakant 2024-02-29. Tillträde kan ges tidigare vid en överenskommelse med befintlig hyresgäst.

- Mycket goda parkeringsmöjligheter precis intill fastigheten.

Lokalen kan även tänkas lämpa sig för ex. industrilokal/industriyta, verksamhetsspecifik lokal etc.


Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Industrifastighet i perfekt läge i direkt närhet till Kungens Kurva och Skärholmen.

KOMMUNIKATIONER
I och med fastighetens läge så är närheten till både E20 och E4an påtaglig. Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten.

- Tunnelbanestationen Sätra nås på endast några minuters promenad. Röda t-banelinjen tar dig in till city på 20 minuter.

- Buss 163 passerar fastigheten.

- Med bil är det cirka 20 minuters körväg från centrala Stockholm.

I närheten planeras "Förbifart Stockholm" som syftar till att knyta samman de norra och södra länsdelarna som medför att det geografiska läget förstärks ytterligare med än kortare restider. 

NÄRSERVICE
Närservice finns i närliggande Sätra centrum som ligger med 5 minuters promenadväg bort. Inom några minuters bilfärd finns även Skärholmen Centrum (SKHLM) med all tänkbar service och lunchalternativ från jordens alla hörn. Lite längre bort finner ni Kungens Kurva, IKEA, diverse banker, bensinstationer, hotell, vård etc.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB