Stallarholmsvägen 25

Övrigt, 243 m2, Stockholm, Högdalens industriområde

Lager- och nyrenoverade kontorsytor i expansiva Högdalens industriområde.
Nyrenoverad kontorslokal i hög standard tillsammans med en verkstads-/lagerdel i Högdalens industriområde!

Fastigheten ligger i ett expansivt område, väl stategiskt placerat. Under mottot "Högdalen 2020 - Ett industriområde i världsklass" har Stockholms stad för avsikt att utveckla Högdalens industriområde till ett hållbart industridistrikt med etablering av nya tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik.

Lokalerna är om totalt ca 243 m² fördelat på en kontorsenhet om ca 154 m² samt ett mindre lager om ca 89 m².

Kontorslokalen om totalt ca 154 m² finns på andra våningen och nås via huvudingång med trapphus alternativt via korridor från lastkaj.
Kontoret är i väldigt hög standard och i två väderstreck, med moderna inslag så som heltäckande textilmattor, glasväggar samt vita väggar.
Lokalen disponerar tre cellindelade kontorsrum med glaspartier ut mot korridor, ett mötesrum med plats för åtta personer, RWC med dusch, ett stort konferensrum som även kan nyttjas som ett större kontorslandskap med en stor glasvägg ut mot lokalens köksdel. Köket ligger i fastighetens ända och har stora fönsterpartier ut mot Stallarholmsvägen, vilket gör detta till en ljus del med exeptionella exponeringsmöjligheter.
Köket utrustat med vita luckor, diskmaskin, två stycken mikrovågsugnar, bänkskiva i svart sten, diskho med blandare samt en fristående svart kyl/frys från Smeg.

Lager om totalt 89 m² som nås enkelt via lastkaj på baksidan utav fastigheten.
Lokalen disponerar en ljus och öppen yta med en takhöjd upp till 3 meter, 3-fas uttag, utslagsback med vatten och avlopp samt dubbeldörrar, vilket möjliggör enkla in-& utlastning för er verksamhet.


Goda parkeringsmöjligheter på inhägnad mark.
Tillträde kan ske omgående.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt med bil, belägen mellan Örbyleden 229 och Magelungsvägen 271.
Lika enkelt är det med allmänna kommunikationer, buss 172 stannar precis utanför fastigheten och med en kortare promenad når du Högdalens station där du kan ta tunnelbanans gröna linje vidare.

Övrigt

Kontakta Annonsör

John Wallin
070-749 96 33
john@etableringspartner.se