Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sicklastråket 25

Övrigt, 80 m2, Stockholm, Sickla

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 4, omfattande 80 kvm. Här finns takhöjd, skyltfönster och fritt utrymme för egna idéer. I byggnaderna runt omkring finns både kontor, bostäder, restaurang och en förskola.

Omgivning

Nu byggs första etappen på Nobelberget i Sickla – ett av Stockholms mest spännande områden. Atrium Ljungberg är mitt uppe i att utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Vi har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms främsta arenor för kultur och event. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Planlösning

Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.


Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
cecilia@ccfk.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

cecilia@ccfk.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 73 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301784

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning