Ryssviksvägen 2

Övrigt, 205 m2, Stockholm

Showroom/Lager i Citynära läge!
Nu finns det möjlighet att hyra en flexibel verksamhetslokal som kan nyttjas både som Showroom och kontor med stora möjligheter att anpassa lokalen efter just era önskemål!

OBS. Lokalen hyrs endast ut tillsammans med större kontorsytor högre upp i fastigheten.
Lokalen ligger i direkt anslutning till fastighetens nyrenoverade entré med bokningsbara konferensrum och loungeytor som bjuder in till spontana möten mellan hyresgäster och besökare till fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighet med strategiskt placering nära Värmdöleden väg 222 och med utmärkt skyltläge. Härliga gångstråk i närheten samt promenadavstånd till köpcentrum, båtklubb, m.m.

Närservice

I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Byggår

1958

Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Daniel Grönwall
08-518 331 00
Daniel.Gronwall@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler