Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ranhammarsvägen 20

Övrigt, 161 m2, Stockholm, Bromma

Lokal med industrikänsla som är perfekt för ett Showroom eller Kontor. Omgående tillträde är möjligt

Lokal med industrikänsla, perfekt för Showroom eller kontor.

Tillfälle att hyra en lokal som är öppen, ljus och ger än härlig känsla av rymd tack vare stora fönster samt väldigt generös takhöjd. Här erbjuds både ett nyrenoverad WC samt nytt pentry. Lokalen är perfekt för det moderna kontoret eller ett lyxigare showroom.

Omgående tillträde är möjligt!

Er nya lokal ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Modern gymanläggning 5 meter från porten med möjlighet till företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Parkeringsmöjligheter och kommunikationsvägar intill fastigheten.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

Se gärna filmen som ni finner i annonsen för en snabb överblick.

Anpassas efter behov.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss!

Omgivning

Vacker tegelfastighet från 40-talet, beläget i Norra Ulvsunda - ett klassiskt industriområde med mycket rörelse. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda ligger precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.


Kontakta annonsör
Mehrab Navabi

mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning