Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Raisiogatan 1

Övrigt, 110 m2, Stockholm, Märsta Centrum

Trevlig kontorslokal belägen i markplan i Märsta Centurm. Lokalens effektiva yta gör att du kan skapa ett mycket bra kontor med trevlig arbetsmiljö.

Trevlig kontorslokal med genomgående hög stanard. Lokalen har en öppen planlösning och flertalet glaspartier som tillsammans ger lokalen ett ljust och trevligt intryck. Lokalens disposition ger en öppen och trevlig kontorsdel, generöst konferensrum samt vällkomnande entré och pausyta.

Omgivning

Märsta Centrum är ett stadscentrum med utomhuskaraktär och erbjuder boende i hela Sigtuna, ett komplett handels och nöjesutbud.

Kommunikationer

Märsta ligger nästan mittemellan Stockholm och Uppsala, med direkt närhet till E4an. Restid till Stockholm med bil är cirka 35 minuter, till Uppsala cirka 30 minuter och Arlanda 10 minuter.

Från Märsta station går pendeltåg till Stockholms centralstation. Även fjärrtågen mellan Stockholm och Uppsala stannar i Märsta. Bra bussförbindelser finns till Sigtuna, Valsta, Steningehöjden och Arlanda. Gångavstånd från Märsta station till Märsta Centrum, buss trafikerar sträckan och tar ett par minuter. Samtliga större busslinjer passerar dessutom Märsta Centrum.

Service

Här finns butiker som ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. I Märsta centrum finns bibliotek, en stor fräsch Willys livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård med mera. Självklart finns det ett stort utbud av kaféer och kvalitativa restauranger med både lunchservering och kvällsöppet. Några av aktörerna är som är etablerade i Märsta centrum är Espresso House, Sushi Yama samt Magasinet.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.


Kontakta annonsör
Carl Sjöberg
08-4023482
carl.sjoberg@fastpartner.se


FastPartner AB

Utvalda lokaler från FastPartner AB i Märsta Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning