Mätarvägen 23

Övrigt, 2200 m2, Stockholm, Kungsängen

Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor industrifastighet med ypperligt läge i nära anslutning till E18 inom expansiva Brunna Industriområde
Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor industrifastighet med ypperligt läge i nära anslutning till E18 inom expansiva Brunna Industriområde. Fastigheten är fördelad över två våningsplan, på nedre plan finns en ljus och fin lagerhall med stora glaspartier mot trafikerade Mätarvägen. På den övre våningen hittar man en öppen och fin planlösning med tillhörande konferensrum, pentry, wc, mm. Det är direkt access till lagerhallen på nedreplan via markport samt kundentré. Övreplan nås via personhiss samt trappor i anslutning till lagerhallen.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i expansiva Brunna industrimområde där många företag har valt att etablera sig. Perfekt läge för lager, industri och logistik intill E18.

Närservice

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt och synligt läge invid E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.

Övrigt


Byggår

2013

Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Gino Ghasemi
08-518 331 00
Gino.Ghasemi@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Kungsängen