Kottlavägen 116C

Övrigt, 660 m2, Stockholm, Lidingö

Högst upp i huset på plan 6 och 7 hittar man denna lokal med små och större lägenheter som huserat Missionsskolans personal och elever i många årtionden men som nu står tomt för att hitta ny lämplig hyresgäst som önskar bedriva verksamhet som funkar i denna anrika miljö. Lägenheterna har fräscht äldre standard och fullt fungerande för att bedriva något direkt alternativt att man ytskiktsrenoverar om så önskas där värden kan vara med och investera mot längre kontrakt och justerat hyresnivå efter överenskommelse.

Omgivning

Trevlig och lugn miljö i det bilfria området som gör att man kan promenera till närliggande ridskola eller tex mot Stockbysjön utan att stöta på trafik förutom skolornas elever som är ute på rast.

Kommunikationer

Busshållplats Folkhögskolan ligger vid Kottlavägen och infarten till området där byggnaden är belägen ca 200 meter in i området. Buss 201 går mellan Kottla och Ropsten och tar ca 15 minuter till Ropstens Tunnelbanestation och vidare färd med röda linjen till T-Centralen på ca 10 minuter.

Service

Lidingö Centrum ligger ca 2 km bort med all tänkbar service och mindre lokala restauranger ligger inom kort promenad bort.

Övrigt

Fastighetsägaren söker efter hyresgäst som passar in i miljön där man i dagsläget huserar både Lunagymnasiet som erbjuder gymnasium för elever med funktionsvariationer och Futuraskolan som har internationell profil för åk 7-9.

Tilltänkta verksamheter kan vara korttidsboende av olika slag inom både kommunal, landsting och privat vårdbolags regi alternativt annat lämplig verksamhet där man får presentera sitt förslag genom mäklaren och där hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Hotellverksamhet är tyvärr ej möjligt.

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319894