Klippgatan 11

Övrigt, 93 m2, Stockholm, Södermalm

Fastigheten har nyligen genomgått ett stambyte där man har gjort iordning mer eller mindre allt i form av stammar, trapphus, hiss, fasad, entré och även fått möjlighet att tillskapa ett bra utrymme för cykelrum.


Här har man en bra möjlighet att sätta sin prägel på lokalen och vara med i den slutgiltiga anpassningen som görs i samråd med tillträdande hyresgäst. Lokalen består av en öppen planlösning med möjlighet att tillskapa ett mötesrum mot fastighetens innergård som ligger i anslutning till lokalen. Pentryt är placeras i mitten av ytan med en trevlig upphöjd plats med utsikt över Stig Claessons park. Runt hörnet från lokalen entré finns utgång till fastighetens innergård som är ett trevligt komplement på vår och sommar!

Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst! Här kan du påverka och skapa en yta som passar perfekt för ert bolag!

Avtalstid 3 år.


Tillträde enligt överenskommelse, ca 1-3 mån.


Cykelparkering finns i huset.

Omgivning

Gott om butiker och restauranger i närheten på Folkungagatan och även på Erstagatan precis runt hörnet. Både ICA och Systembolaget ligger ca 2-3 minuters gångväg bort.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
070-963 46 71
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer
Gustav Hellströmer
070-963 46 71

gustav@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt
New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 189 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302978

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Södermalm