Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Järnvägsgatan 15

Övrigt, 220 m2, Stockholm, Sickla

I hjärtat av Sickla ligger Monteringshallen och här finns nu möjlighet att hyra 220 okonventionella kvadratmeter. Från gångstråket på Järnvägsgatan har lokalen en egen glasad entré. Betonggolvet innanför de spröjsade rutorna är samma som när byggnaden användes för montering av dieselmotorer. Idag väljer du själv om ytan i markplan ska användas som butik, showroom eller bara en ovanligt trevlig lounge-yta.

Omgivning

Önskas storstadspuls eller naturområden? Här finns båda! Sicklasjön, Hammarbybacken och hela Nackareservatet ligger inom räckhåll och in till stan är det endast en tur med Saltsjöbanan, bussen, cykeln eller båten. Välkommen!

Planlösning

Layouten diskuteras och beslutas tillsammans mellan hyresgäst och fastighetsägare men generellt gör sig lokalen väl för en öppen planlösning.

Kommunikationer

I området finns det gott om parkeringsplatser både utomhus och i garage. Ett knappt kvarter bort stannar både tvärbanan och Saltsjöbanan. Tunnelbanans nya station Sickla kommer att ha sin uppgång intill den befintliga tågstationen. Bussarna i området trafikerar både Slussen, Södermalm, Älta och Nacka/Värmdö. Om man föredrar cykel finns det ett väl utbyggt vägnät i Kommunen även för detta.

Service

Som en del av Sickla Köpkvarter befinner man sig i sällskap av 150 butiker, ett 30-tal restauranger samt ett förstklassigt utbud av kultur, vård & rekreation.


Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
cecilia@ccfk.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

cecilia@ccfk.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 73 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302076

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i SicklaLiknande lediga lokaler i Sickla

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning