Hufvudsta gård - Sjölängan

Övrigt, 60 - 800 m2, Stockholm, Solna

Hufvudstagård är ett unikt område som har ägts av familjen Wibom i över 200år och dom tänker äga det i minst 200år till. Slottet och alla tillhörande byggnader är total renoverade i gammal stil men till en helt moderna standard, kontoren uppfyller allt vad dagens kunder kräver. Det finns fantastiska promenad och jogging områden längs Mälarens strand från Pampas marina.

Denna helt nybyggda fastighet kommer att byggas i gammal stil som smälter in i området. Den komme att vara i tre plan och det kommer att finnas många olika valmöjligheter på lokaler. Ny hyresgäst kan på ett tidigt stadium vara med och påverka sin planlösning. Det finns en egen ute plats mot Mälaren och rikligt med p-platser på gården.

Omgivning

T-bana Huvudsta eller Västaraskogen ca 5-10 mins promenad. sen tar det ca 10 min minuter till t-centralen. Total rest tid till t-centralen ink.promenad ca 20 minuter.
I Huvudsta centrum ca 10 minuters promenad finns restauranger och butiker och det tar ca 5 minuter med bil till Solna Bussiness park eller Solna strand

Att cykla längs Karlbergskanalen förbi Karlbergs slott tar ca 15 minuter till city

Kontakta annonsör
Johan Swedérus
070-826 86 56
johan@newproperty.se


Kontakt

Johan Swedérus
Johan Swedérus
070-826 86 56

johan@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt
New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 189 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304687

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna