Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hemvärnsgatan 8

Övrigt, 2483 m2, Stockholm, Solna

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Planlösning

Kontorslokal med blandad planlösning i bästa läget i Solna strand. Tillgång till trevlig innergård. Inflytt från Q1 2019.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Service

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger. I området finns till exempel mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, frisör, kemtvätt och ett nytt fräscht gym någon minut bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd på 5-10 minuter i Sundbybergs centrum.


Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning