Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hästholmsvägen 32

Övrigt, 318 m2, Stockholm, Danvikstull

Modernt hörnkontor i attraktiv fastighet med närhet till både Nybroviken, Södermalm och Essingeleden!

Ta chansen att flytta in i ett mycket fint kontor i ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull i Nacka.
Här erbjuds goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter samt ett brett serviceutbud i närområdet. Hörnläget med fönster i tre väderstreck tillför gott om ljus till lokalen.

Den kombinerade planlösningen, med både rumsindelade kontor och öppna ytor, erbjuder goda mötes- och konferensmöjligheter. Kontoret, som passar för ca 25 personer, totalrenoverades 2017 och har genomgående nya moderna ytskikt.

Omgivning

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Planlösning

Lokalen är pelarbyggd, vilket möjliggör för en mixad planlösning.
Ytorna är väldisponerade och har idag 14 rum i olika storlekar, varav två större öppna ytor om ca 25 kvm vardera.
- Två större mötesrum
- Kontorsrum med plats för ett skrivbord
- Telefonrum
- Två större kontorsrum med plats för två skrivbord
- Pentry/lounge i anslutning till entré
- Två wc, varav en hwc, samt ett städutrymme

Vid behov finns möjlighet att ta upp tyngre saker via lasthiss till lastkajen utanför lokalens entré.

Lokalerna kan öppnas upp för mer öppen planlösning efter behov och önskemål.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kontakta annonsör
Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i DanvikstullLiknande lediga lokaler i Danvikstull

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning