Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hästholmsvägen 28

Övrigt, 84 m2, Stockholm, Danvikstull

Nu finns möjlighet att hyra litet kontor i Danvik Center igen. Närhet både till Nybroviken, Södermalm och Essingeleden!

Nu finns möjlighet att hyra ett litet kontor i Danvik Center igen!

Väldisponerad yta med en blandning av öppen yta samt två rum.
Lokalen kan enkelt anpassas efter önskemål och behov.

Med mycket goda kommunikations- och
parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull
och Södermalm.
Endast 20 min med båt till Nybroviken eller med buss 5min till Slussen.

Omgivning

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Planlösning

Denna lokal är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt.

Lokalens yta utgörs främst av en stor öppen yta med plats för 4-6 kontorsplatser.
Ett mötesrum med plats för 2-3 personer
Kontorsrum med plats för 2 skrivbord alternativ konferensrum med plats för 6-8 personer
Övrig yta består av ett pentry i anslutning till entré och den öppna ytan, en wc samt ett litet förråd/serverrum.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kontakta annonsör
Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Danvikstull


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning