Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Gösta Ekmans Väg 18

Övrigt, 660 m2, Stockholm, Hägersten

Lokalen utgörs till största del av en öppen yta som passar utmärkt att nyttjas som lager alternativt verkstad eller en kombination av båda. Det finns även två kontorsrum, ett fikarum med pentry, wc med dusch samt omklädningsrum. Här finns också ett par mindre förrådsutrymmen och ett rum med sopkärl.
Säkerhet: Lokalen har ett securitaslarm installerat.
Denna lokal passar utmärkt som hantverkarlokal och skulle även kunna fungera för ett snickeri. Då den ligger intill ett bostadshus passar inte en sådan verksamhet som innebär att allt för frekvent och tung trafik utgår från lokalen.
Lokalen har god access med markport för smidig in- och utlastning. Porten är ca 2,66 m bred och ca 2,26 m hög och styrs med fjärrkontroller. Takhöjden i lokalen varierar med en höjd på ca 2,49 m som lägst och ca 2.70 m till takbalkarna. Takhöjden mellan dessa är högre. Fastighetsägaren är öppen för att diskutera eventuella anpassningar.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med ca 5-6 minuters gångavstånd till t-banestationerna Axelsberg och Örnsberg. Fastigheten är lättillgänglig för den bilburne med dess nära anslutning till Hägerstensvägen varifrån man snabbt tar sig till Årstalänken och vidare ut på Essingeleden/E4/E20.

Service

Vid Örnsbergs T-banestation finns Coop Konsum, restaurang, gatukök och Pressbyrån. I Örnsberg finns även bageri/café där man kan köpa lunchmat. Vid Axelsbergs t-bana finns Apotek, vårdcentral, restauranger, café, frisör, kemtvätt/skrädderi, Ica-butik med mera. Under senare år har det byggts mycket bostäder i området vilket har gett mer liv och rörelse i området även under kvällstid. Det är promenadavstånd till Telefonplan där ett stort ett stort antal lunchrestauranger finns att välja mellan samt en välbesökt klätteranläggning. Det är även gångavstånd till Aspudden och Hägerstensåsen där fler restauranger och mataffärer finns.

Övrigt

OBS: Verksamhet som har med bilar att göra godkännes ej av hyresvärden!


Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301748
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning