Gasverksvägen

Övrigt, 1200 m2, Stockholm, Östermalm

Nu finns det tillfälle att flytta in en av Stockholms absolut mest spektakulära byggnad.


Gasklocka 5 i Gasverket, Norra Djurgårdsstaden står inför en konvertering. Klockan byggdes 1972 och har fungerat som en sfärisk högtrycksklocka fram till det att man stängde Gasverket. Nu kommer CA Fastigheter att bygga om klockan i samråd med tillträdande hyresgäst till ett minst sagt spektakulärt kontor. Ytan uppgår till totalt ca 1 200 kvm och kommer fördelas mellan 0 - 6 plan. Ena sidan för en genomskuren glasfasad för att få in dagsljus. Kontakta oss så berättar vi mer. Bilder från Stockholm stad.

Omgivning

Gasverket utvecklas just nu till en ny destination i Stockholm. I Norra Djurgårdsstaden finns COOP, Apoteket, Blomsterverket och annan service. Under Q3 2019 så öppnade Systembolaget och Klätterverket. Vi välkomnar även tre nya kontorshyresgäster, Bergh´s communication school, Sandvik Machine Solutions samt House Doctor.

Övrigt

Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.

Kontakta annonsör
Catia Johansen Sangberg
073-439 26 43
catia@newproperty.se
Ulrika Rosén
070-603 41 31
ulrika@newproperty.se


Kontakt

Catia Johansen Sangberg
Catia Johansen Sangberg
073-439 26 43

catia@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt Ulrika Rosén
Ulrika Rosén
070-603 41 31

ulrika@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt
New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 189 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303128

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Östermalm