Fräsarvägen 6

Övrigt, 450 m2, Stockholm, Länna

Entréplanets area fördelas på ca 400 kvm höglager, två omklädningsrum med två duschar i vardera, två wc varav den ena handikappanpassad samt en entréyta med hiss och trappa upp till entresolplanet.

Porten i lagret är ca 4 meter bred och ca 3,5 meter hög. Det finns även en vanlig entrédörr intill porten.

Entresolytan en trappa upp utgörs av ett trevligt pausrum med ett fint pentry. Detta rum kan nyttjas för möten eller som kontor. Här finns ett fönster med vy över lagerytan vilket ger en bra överblick över verksamheten. Här finns även ett rymligt städförråd med städho.

Om mer kontorsyta önskas är det möjligt att expandera in i den intilliggande lokalen från entresolplanet.

Hissen har kapacitet för 1200 kg och det går att ta in en vanlig Europall i denna.

Lagerbyggnaden är helt nybyggt och lokalen i mycket fint skick. Fastighetsägaren är trots det öppen för att diskutera vissa anpassningar.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.

Kommunikationer

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Service

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik. På Fräsarvägen 6 finns padelbana som kan nyttjas med ett företagsmedlemskap.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål att all kontakt samt visningar skall gå via mäklaren.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320932