Fleminggatan 14

Övrigt, 2650 m2, Stockholm, City

Välkommen till ett helt kvarter med moderna kontorsytor i K-märkt inramning. Här ryms stora, sammanhängande plan med en total yta på 2 650 kvadratmeter. På det välkomnande och representativa entréplanet finns gemensamma konferensrum, butiker, kafé och restaurang. Två innegårdar har omvandlats till inbyggda atrium som binder ihop och ger rymd. Och en ny glaspåbyggnad adderar ytterligare kontorsyta och ljus. En takterrass ger nya utsikter. I fastigheten erbjuds dessutom ett gym med fräscha omklädningsrum för alla som jobbar i fastigheten, och ett cykelrum för alla som cyklar till och från jobbet. Läs mer på www.fleminggatanfjorton.se

Omgivning

En brolängd från Centralen
Här möts citypuls och grönska. Centralstationen ligger bara ett par minuters promenad härifrån. Att gå till Rådhusets t-bana tar två minuter, och lokalbussar finns direkt utanför dörren. Butiker, kaféer och restauranger finns tillgängliga i huset – och i generöst och varierat utbud i kvarteren runtomkring. Och på en brolängds avstånd finns Västra City och Norrmalm. Vill du röra på dig finns fina grönområden och promenad- och joggingstråk precis runt hörnet. I närheten finns också utegym och kanotuthyrning och Sats är en nära granne.

Övrigt

Det första du möts av när du stiger in i fastigheten är en öppen och inbjudande entré med högt i tak och den tongivande spiraltrappan. De två innergårdarna har omvandlats till inbyggda atrium som binder ihop och ger rymd.
I uppgraderingen möter de ursprungliga arkitektoniska lösningar som gav ljus och samtidigt trygg avskildhet nya lösningar för behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Verkligt dagsljus förstärks, inte minst under årets mörkare delar, av genomgående dagsljusliknande belysning.

Kontakta annonsör
Catia Johansen Sangberg
073-439 26 43
catia@newproperty.se
Tina Magnuson
070-699 61 20
tina@newproperty.se


Kontakt

Catia Johansen Sangberg
Catia Johansen Sangberg
073-439 26 43

catia@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt Tina Magnuson
Tina Magnuson
070-699 61 20

tina@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt
New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 196 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303125

Utvalda lokaler från New Property Group AB i City

Liknande lediga lokaler i City