Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Köpmannagatan

Övrigt, 143 - 1100 m2, Södertälje

Tillsammans med Byggvesta AB erbjuder vi nu 4 lokaler varav 2 st. restauranglokaler på 395 m2 och 270 m2. Den ena med hörnläge Köpmangatan/Ekdalsgatan. De går att slå ihop till 660 m2. Vi har även 2 st. butikslokaler på 233 m2 respektive 143 m2. Lokalerna kommer att hålla högsta standard vid färdigställande och möjlighet finns att påverka uformning samt ytskick.

Omgivning

Byggnaden uppförs i absoluta centrala Södertälje med all service såsom butiker, restauranger etc.

Övrigt

Intill den kulturhistoriska miljön på Orionkullen, mellan Södertälje kanal och Kringlans galleria i absoluta hjärtat av Södertälje, planerar vi för 67 nya bostäder och ca 1100kvm lokalyta.

Södertälje Centralstation ligger endast 500m bort, varifrån pendeltåget tar ca 1h till Stockholm Centralstation. Köpmangatans busshållplatser ligger i direkt anslutning till fastigheten och är ett nav för busstrafiken i regionen. Detta ger möjligheter till ett bilfritt boende samtidigt som det skapar
ett stort kundunderlag till våra framtida lokalhyresgäster. Husets garage block hyres av kommunen för att säkerställa fler parkeringsplatser i centrum.


Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB


Liknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning