Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Forskargatan 20 J

Övrigt, 10 - 1213 m2, Södertälje

Bra labytor med anslutande kontor, förråd och kyl/frysrum bara 5 minuter från E4:an.

Bara 5 minuter från centrum hittar ni Forskargatan 20 J. Här finns flertalet kontorsrum, konferensrum, förråd, labb, diskrum och pausrum.

Den totala uthyrningsbara ytan är 1 133 kvm fördelat på fyra våningsplan. Men det går även bra att hyra mindre yta för att anpassa verksamheten efter era behov och önskemål.

På plan 1 finns omklädningsrum, vilrum, frysrum och förråd fördelat på ca 192kvm.

Plan 2 finns kontor, labb och förråd på ca 134 kvm.

Plan 3 erbjuder bra sammankoppling mellan labbytor och kontorsytor mittemot varandra med anslutande diskrum fördelat på ca 629 kvm.

Plan 4 finns ytterligare labbytor samt kontorsrum. Här finns även kyld/frysrum och aparatrum fördelat på ca 178 kvm.

Ni har även tillgång till gemensamma ytor så som, konferensrum, samtalsrum, vilorum, lunchrum, vågrum och gemensamt labb.

På Forskargatan 20 finns ytterligare byggnader med stort utbud av kontor, labbytor, MR-rum, foto rum, klimatrum, svalrum och förråd. Det finns även tillgång till bra lastkajer som gör att det är lätt att te emot olika leveranser.

Här har ni möjlighet att bli en del av Biovation Park, en etablerad forskningspark med stort fokus inom Life science. Hos oss kan ni utveckla och expandera ert företag i en kreativ och öppen forskarmiljö.
Ni blir en del i ett större nätverk där det finns möjlighet till bra utrustning och samarbeten med andra forskares kompetens.

Möjlighet till snabbt tillträde finns då lokalen står hyresledig idag.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för en visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i de centrala Södertälje ett stenkast från södertälje kanal med centum inom 1 kilometers avstånd.

Industriområdet domineras av Aztra Zeneca. Andra kända företag i området är Scania, Tom Tits, Wolkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan).

Från Stockholm tar resan hit ca 30 min med bil. Två Europavägar möts här, E4 och E20 och påfarten nås inom 5 min. Spårtrafiken i Södertälje trafikeras av Stambanan, Mälarbanan och östra stambanan.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

I Södertälje hittar vi Stockholms läns tredje största arbetsmarknad som erbjuder ca 47 000 arbetstillfällen. Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje och nyföretagandet har ökat med nästan 35 % från 2015. Mer än 20 661 människor arbetspendlar in till Södertälje varje dag.

2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Kommunikationer

Bil Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil.

Tåg Södertälje station (Pendeltåg) nås inom ca 2 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter.

Buss Busshållplatsen ligger precis intill fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 754, 780 och 787. Buss 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min.

Flyg Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.

Service

Inom gångavstånd nås Södertälje centrum som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av det stora kejorna etablerade så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker,vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker.

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil där de stora elektronikkedjorna finns, tillsammans med bland annat bygghandel så som JULA och K-rauta.

Kontakta annonsör
Ragnhild Sjöberg

ragnhild.sjoberg@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PMLiknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning