Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stockholmsvägen 17

Övrigt, 379 m2, Norrtälje

Öppen planlösning med endast några pelare och ypperlig exponering och skyltläge mot ett av centrala Norrtäljes mest trafikerade vägar. Flera ingångar mot gatan ger möjlighet att dela lokalen mellan två hyresgäster där ena tar även ytan 1 tr upp om ca 153 kvm som lämpar sig som kontor. Bv har ljusa ytskikt och ekparkett i stora delar samt två toaletter varav ena med dusch och två trinettkök. 1 tr upp hittar man kontorsyta med filtmatta som dämpar ljudet och med plats för flera arbetsplatser med fönster mot Stockholmsvägen. Möjlighet finns att installera kök/pentry i delen längst in mot innergården och ytan har även toalett samt bra ytor för arkiv och förråd. Personalingång från trapphuset finns till ytan 1 tr upp!

Omgivning

Omgivningen består av flerbostadshus i direkt närhet och med Norrtälje Centrum ca 750 meter bort i norr och Flygfältets handelsplats ca 500 meter bort i söder så är läget utmärkt.

Kommunikationer

Med möjlighet att kliva av och på vid Gustavlunds hållplats så går det bussar till Tekniska Högskolan (676:an), Uppsala Centralstation (677:an) Åkersberga Centrum (621:an). Med bil så kommer man naturligt in på Stockholmsvägen direkt från E18 i söder och från norr genom väg 76 eller från Baldersgatan och Estunavägen som övergår till Stockholmsvägen vid centrala Norrtälje.

Service

Centrala Norrtälje inom en kort promenadavstånd bort med restauranger, caféer, matbutiker, apotek och systembolaget.


Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294750
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning