Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ystadvägen 22

Kontor, 442 m2, Malmö, Sofielund

Fristående kontorshus

Fristående kontorshus på Fredriksborg. Kontor på ovanplan, lager, garage, pentry i markplan samt omklädning/dusch i källarplan.

Ett fristående kontorshus på Fredriksborg i tre plan. Kontor och konferensrum på ovanplan. Lager, garage, pentry m.m. i markplan. Omklädningsyta med dusch i källarplan. Finns även en mindre inhägnad yta på baksidan av fastigheten. Beläget ett stenkast från Dalaplan.

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.


Kontakta annonsör
Lars Jeppsson

lars.jeppsson@svenskahus.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning