Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Höjdrodergatan 2

Övrigt, 1057 m2, Malmö, Bulltofta

Generösa och flexibla lokaler för praktiska utbildningar innom bl.a bygg eller industritekniska utbildningar. För gymnasienivå och vuxenutbildningar.

Omgivning

Det strategiska läget, strax intill inre ringvägen, gör det snabbt och smidigt att ta sig in till Malmös centrala delar. Stadsdelen lockar till sig allt fler företag vilket till största del beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder, leverantörer och tillgång till välutbildad arbetskraft.

Kommunikationer

Med stadsbuss 31 mot Lindängen från Malmö central tar bussresan cirka 18 min. Med bil tar du dig snabbt ut till inre ringvägen som tar dig genom stora delar av Malmö. I Malmö är det lätt att ta sig fram vare sig du är bilburen, på cykel eller använder dig av allmänna kommunikationer.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud både av shopping och av underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.


Kontakta annonsör
Helena Dellborg
040-17 44 25
helena.dellborg@kungsleden.se


Kungsleden Fastighets AB

Utvalda lokaler från Kungsleden Fastighets AB i Bulltofta


Liknande lediga lokaler i Bulltofta


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning