Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bragegatan 15

Övrigt, 1367 m2, Malmö, Sofielund

Stor butiksyta i Sofielund.

En butikslokal med tillhörande kontor och lageryta i två plan. En stor öppen yta med många möjligheter och bra accesser med bl.a. varuhiss.

En stor butikslokal med många möjligheter. Lokalen är uppdelad i två plan varav butiksytan i bottenplan är ca 900 kvm och kontor/lager på plan 2 är ca 460 kvm. Stor, bred trappentré till butiken och bra accesser till plan 2 via trapphus och varuhiss.

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.


Kontakta annonsör
Lars Jeppsson

lars.jeppsson@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Sofielund


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning