Dokument

199-H-00-A-01 Plan 1, BV

Rubanksgatan 9

Övrigt, 100 m2, Knivsta

Flexibla ytor i direkt anslutning till E4:an med utmärkt skyltläge.
Möjlighet finns till ca 5000 kvm uppställningsyta samt nybyggnad med höglager.Modern fastighet från början av 90-talet. Utmärkt skyltläge ut mot E4an. Området präglas av de medicinsktekniska bolagen som finns etablerade.

Omgivning

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell.Parkeringsplats. Går att hyra.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Service

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Andreas Ågren
08-562 517 25
andreas.agren@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB