Dokument

Ritning plan 2
199-H-00-A-01 Plan 1, BV

Rubanksgatan 9

Övrigt, 240 m2, Knivsta

Flexibla ytor i direkt anslutning till E4:an med utmärkt skyltläge.
I markplan ca 1402 kvm ledigt med flertalet portar och god takhöjd.
I markplan finns även en tvätthall med med oljeavskiljare.

På 1 trappa finns 930 kvm två stora lasthissar som klarar 1600 kg. Hela lokalen är genomgående fräsch och av god standard. Takhöjden är ca 3,4 meter.

Möjlghet till ca 5000 kvm uppställningsyta.
Möjlighet finns även för tillbyggnad med en takhöjd om ca 9 meter.Modern fastighet från början av 90-talet. Utmärkt skyltläge ut mot E4an. Området präglas av de medicinsktekniska bolagen som finns etablerade.

Omgivning

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell.Parkeringsplats. Går att hyra.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Service

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Andreas Ågren
08-562 517 25
andreas.agren@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler